Wie zijn we?

Liese Verhaeghe
zaakvoerder

Liese is al sinds 2008 de oprichtster en de drijvende kracht achter Beauty&Energy. Als geen ander weet ze op gepaste wijze haar team aan te sturen. Een gedreven vrouw met een visie!

 

 

 

Frédéric Geoffroy
boekhouding, logistiek & aankoop

Frédéric is verantwoordelijk voor de financiële kant bij Beauty&Energy alsook voor alle aankopen. Hij is een echte hands on problem solver en vindt overal wel een oplossing voor.

 

Sigrid Vanlerberghe
sales West-Vlaanderen

Sigrid is al van het eerste uur grote Phyto5 fan en deelt haar kennis graag met haar klanten in West-Vlaanderen. Mineralogie en Phytocure zijn haar stokpaardjes!

 

Lieve Decru
ICT

Lieve is onze gedreven kracht achter de ICT-schermen. Ze beheert niet alleen onze webshop maar staat ook in voor het ontwerpen van nieuwe affiches, folders,…. Logica en informatica zijn haar ding.

 

Inge Snellinx
sales Vlaams-Brabant, Limburg

Inge is verantwoordelijk voor alle klantencontacten in de provincie Limburg, een stuk Vlaams-Brabant en Antwerpen. Ze is onze wandelende PHYTO5-encyclopedie en staat daarnaast ook nog in voor de PHYTO5-opleidingen.

 

 

Laura Tack
sales Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Vlaams-Brabant

Laura is onze jongste telg bij Beauty&Energy. Zij staat in voor de contacten met onze klanten in de provincies Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en  een deel van Antwerpen. Daarnaast is ze ook nog 2 dagen per week actief op onze binnendienst.

 

Karine Marchand
sales Brussel en Wallonië

Karine is onze nieuwste collega. Zij is verantwoordelijk voor alle klantencontacten in Wallonië en voor de Franstalige klanten in regio Brussel. Zij verbindt letterlijk de kust met de Ardennen.

 

 

Stéphanie Druart
logistiek & voorraadbeheer

Stéphanie zorgt ervoor dat alle bestellingen in goede banen worden geleid. Ze maakt alles klaar, controleert deze tot in de puntjes en pakt alles zorgvuldig in zodat de pakketten in no time geleverd kunnen worden.

 

Sylvie Vanderdonck
logistiek & voorraadbeheer

Sylvie is ons in 2015 komen vervoegen. Zij en Stéphanie zijn helemaal op elkaar ingespeeld en vullen elkaar perfect aan bij de bestellingen. Ze staat je met veel plezier telefonisch bij wanneer je met vragen zit over de webshop