Filosofie

Missie

Ik ben steeds zoekend naar vernieuwing, verbetering en verandering. Dat is mijn drive, dat is wat mijn vuur doet branden. Om dat vuur brandend te houden, is goeie verzorging essentieel. Daarom kies ik voor producten die door hun oorsprong en samenstelling mij de kracht geven mijn professionele en persoonlijke uitdagingen aan te gaan.

Dit zijn zowel producten voor ondersteuning van binnenuit en ondersteuning van buitenuit.

Als jij net als ik, veel verlangt van jezelf en van het leven, dan mag jij dat ook van jouw persoonlijke verzorging. En dat is precies het aanbod bij Beauty&Energy !

Liese Verhaeghe - CEO  Beauty&Energy

Wat bieden we ?

Beauty&Energy biedt een totaalconcept aan professionelen in de beauty, wellness, slimming en hair sector: verzorgingsproducten om natuurlijke schoonheid en vitale energie te realiseren, door een uniek concept gebaseerd op “schoonheid is gezondheid zichtbaar maken”.

Onze aanpak zorgt voor een synergie: schoonheid van binnenuit door hoogwaardige voedingssuppletie en schoonheid van buitenuit door gebruik van natuurlijke verzorgingsproducten voor gelaat-, lichaam- en haarverzorging. Minerale make-up zorgt voor de ultieme stijlvolle afwerking. Het aanbod van Beauty&Energy is voor iedereen die met natuurlijke kwaliteitsproducten en technieken optimaal jong en energiek wil blijven.

Meer weten over ons bedrijf? Bekijk onze bedrijfsvideo!