Bedrijf

De oorsprong van Beauty&Energy start in 1985. Het toenmalige Ankh-Phyto NV van Marleen en Dirk Verhaeghe-Vanlerberghe verkrijgt de licentie voor import en exclusieve distributie van het Zwitserse cosmeticamerk Phytobiodermie (nu Phyto 5). In 2008 wordt de fakkel doorgegeven aan dochter Liese Verhaeghe, de tweede generatie is een feit. De bedrijfsnaam wijzigt naar Beauty&Energy. Beauty&Energy is vandaag totaalleverancier van de beste natuurlijke kwaliteitsmerken voor innerlijke en uiterlijke verzorging.

Beauty&Energy levert aan beauty, wellness, afslankingcentra, kapperszaken, cosmetisch acupuncturisten, naturopaten, etc. Kortom iedereen die de combinatie schoonheid en gezondheid belangrijk vindt. 

Een gepassioneerd team staat garant voor ondersteuning en opvolging, zodat we professionele klanten steeds het allerbeste kunnen aanbieden met uitzonderlijke kennis van zaken.

Het hoofdkantoor van Beauty&Energy vind je aan de Belgische kust in Oostduinkerke, het Opleidingscentrum heeft een centrale ligging in het land: opleidingen volg je in Bertem, nabij Zaventem.

Sfeer opsnuiven van ons bedrijf? Bekijk de bedrijfsvideo!