Wie zijn we?

Liese Verhaeghe
bestuurder

Liese is al sinds 2008 de eigenaar en de drijvende kracht achter Beauty&Energy. Als geen ander weet ze wat de volgende stap is. Een gedreven vrouw met een visie!

 

 

Sigrid Vanlerberghe
sales West- en Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant

Sigrid is al van het eerste uur grote Phyto5 fan en deelt haar kennis graag met haar klanten in West-Vlaanderen. Mineralogie en Phytocure zijn haar stokpaardjes!

 

 

Inge Snellinx
sales Antwerpen, Vlaams-Brabant, Limburg

Inge is verantwoordelijk voor alle klantencontacten in de provincie Limburg, een stuk Vlaams-Brabant en Antwerpen. Ze is onze wandelende PHYTO5-encyclopedie en staat daarnaast ook nog in voor de PHYTO5-opleidingen.

 

 


 

 

Frédéric Geoffroy
boekhouding, logistiek & aankoop

Frédéric is verantwoordelijk voor de financiële kant bij Beauty&Energy alsook voor alle aankopen. Hij is een echte hands on problem solver en vindt overal wel een oplossing voor.

 

 

Stéphanie Druart
logistiek & voorraadbeheer

Stéphanie zorgt ervoor dat alle bestellingen in goede banen worden geleid. Ze maakt alles klaar, controleert deze tot in de puntjes en pakt alles zorgvuldig in zodat de pakketten in no time geleverd kunnen worden.

Sylvie Vanderdonck
commercieel bediende
opleidingen en communicatie

Sylvie helpt ons allemaal, haar oog voor detail zorgt dat niets ons kan ontgaan. Ze staat je enthousiast en accuraat telefonisch bij en verzorgt de administratie van ons groot opleidingsaanbod. Vragen over de webshop of iets specifiek nodig ? Sylvie wijst je de weg !