PHYT'ETHER METAAL - METAL - 30ML

PHYTO 5 - P5TPR111023

Met enkele druppels van dit serum breng je evenwicht in de lymfatische en aderlijke circulatie. Speciaal bestemd voor de droge huid.
Het serum kan gebruikt op het gelaat, lichaam en de hoofdhuid.
* Neem 3-5 druppels en verdeel dit op het gelaat, hals na de reiniging. Masseer het even in, daarna breng je je PHYTO5 dag -of nachtcrème aan.
* Je kan er ook voor kiezen om enkele druppels onder je PHYTO5 kleimasker aan te brengen. Zo versterk je de werking van je masker.
* Je kan het plaatselijk aanbrengen op keel, wanneer je keelpijn voelt opkomen.
* Heb je een droge hoofdhuid? Breng enkele druppels Phyt'Ether Metaal aan op je hoofdhuid. Laat dit even inwerken of de hele nacht. Was daarna je haren met PHYTO5 Shampoo.
* Maak je persoonlijke bodymilk. Combineer de l' Emulsion Corporelle met le Phyt'Ether Metaal en ondersteun hiermee je lymfecirculatie. Ook tijdens deze periode als extra ondersteuning voor je ademhaling. (zuurstofopname)

0,00 60,00 incl. BTW
Een ogenblik geduld a.u.b. De prijzen worden opgehaald!
  • Aantal
Het product is toegevoegd aan uw winkelmand.
Gelieve minimum 1 te bestellen.

Jammer, PHYT'ETHER METAAL - METAL - 30ML is tijdelijk uitverkocht.

Extra info over

Actieve bestanddelen :  eucalyptus, niaouli, citroen, tijm.

Reviews

Wat de anderen van PHYT'ETHER METAAL - METAL - 30ML vinden: 5/5

  • 5/5 |

    Serum metaal is voor mij echt een must tijdens mijn ochtendverzorging, dit is echt mijn opstaan! De heerlijke geur en de super werking van de etherische olie is een zaligheid!

  • 5/5 |

    gezond :) verslaafd aan mijn Blauwe gelaatsserum, kan en wil niet meer zonder. Het heeft mij het gevoel dat alles open gaat, beter kan ademen, mijn huid beter kan opnemen, mijn persoonlijke ruimte groter wordt. Phyto5 is een echte verademing!

Voeg een review toe en maak kans op een waardebon van € 10