SELEXTREME - VUUR - 500 Gr

PHYTO 5 - P5LPR111142

De PHYTO 5 Selextreme Vuur is een natuurlijk badzout gemaakt met liefde & passie, zout uit Zwitserland, een mix van hoogwaardige natuurlijke essentiële oliën en Quantum trillingen.

Het ondersteunt op emotioneel vlak je vreugde en passie en laat je stralen. Je energie is sprankelend en je straalt vreugde uit. Hierdoor is het een aanrader bij o.a. roodheden, bloedcirculatie en hitte.

Neem een bad of douche met dit fantastische bergzout, verrijkt met etherische oliën.
De Selextrême VUUR is ideaal in de zomer. Het ondersteunt de energetische kwaliteit van de bloedcirculatie.
* Douche: Was je met Le Phyt'acid, spoel je af, breng dan een heel dun laagje Selextême VUUR aan op je huid en laat enkele minuten inwerken, wrijf zachtjes over je huid. Je voelt het smelten in je hand. Spoel af. Een verkwikkend zalig gevoel! Je voelt je weer vrij!
* Neem je liever een bad? Laat je bad vol lopen met water van 37-38 graden. Breng ofwel een schep Selextrême VUUR aan in je bad en geniet gedurende 20 minuten ofwel breng je het bergzout aan op je vochtige huid en ga je dan genieten in je bad.

0,00 55,00 incl. BTW
Een ogenblik geduld a.u.b. De prijzen worden opgehaald!
  • Aantal
Het product is toegevoegd aan uw winkelmand.
Gelieve minimum 1 te bestellen.

Jammer, SELEXTREME - VUUR - 500 Gr is tijdelijk uitverkocht.

Extra info over

 

Etherische olie van lavendel, ylang-ylang, rozemarijn

Bevat: Puur zout uit de Zwitserse bergen en etherische oliën. Verwijder de aluminiumfolie niet. Deze dient om de kracht van de etherische olie vast te houden

Reviews

Er zijn nog geen reviews voor SELEXTREME - VUUR - 500 Gr

Voeg een review toe en maak kans op een waardebon van € 10